ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА СРБИЈЕ, ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО

За љубитеље математике, свршене ученике од III до VIII разреда основне школе, из целе Србије
10. - 18. АВГУСТ 2020. (НА ИНТЕРНЕТУ)

ВЕСТИ И ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • 13. 08. 2020. - Данас је од стране Организационог тима објављен Електронски билтен Летње школе у коме можете прочитати распоред рада и друге значајне званичне информације о школи. Можете га преузети овде.
  • 10. 08. 2020. - Саопштење за медије поводом почетка школе можете преузети овде.
  • 09. 08. 2020. - Отварање школе је планирано за понедељак 10. август у 18 сати, на апликлацији Zoom. Позивница је послата мејлом учесницима и предавачима. Распоред активности биће објављен након представљања на отварању школе.
  • 27. 07. 2020. - Дневне активности за полазнике у виду предавања имаће две сесије: преподневну у којој се остврује контакт предавача и групе у трајању од око 60 минута (или нешто дуже ако се ради о комплекснијој теми). На тој сесији предавач приказује главне примере и даје теоријски осврт на постављену тему. Након тога, он даје скуп од десетак задатака за самосталан рад које полазници до предвече враћају урађене / фотографисане у своју Гугл учионицу. Предавач контролише приспела решења и даје своја решења задатака у учионици како би сваки полазник могао да комплетира тему и разјасни оно што није успео сам. За преподневну сесију користи се платформа Zoom, a поред тога ученицима ће бити направљене групе у Гугл учионици. Потребно је зато да сваки полазник има своју ГМАИЛ адресу. Организатори ће контактирати благовремено пријављене полазнике/родитеље у вези са тим.
  • 10. 06. 2020. - Поштовани пријатељи, Летња школа младих математичара се ове године одржава на интернету. Комплетно обавештење можете преузети ОВДЕ.

    Електронска пријава је активна на линку десно. У наредном периоду, до почетка Летње школе можете мејлом контактирати организациони тим на: letnjaskola2020@gmail.com